Om Superga

Superga ble grunnlagt i 1911 i Torino i Italia, da Walter Martiny begynte å produsere sko med gummisåler. I 1925 utvidet Walter sin design med en ny sko med vulkanisert gummisåle, og den ikoniske Superga 2750 Cotu Classic ble født. Etter krigen startet Superga opp produksjonen igjen, og da ble sortimentet utvidet til også å omfatte joggesko av høy kvalitet i forskjellige varianter.


På 1970-tallet utvidet Superga sortimentet ytterligere ved å legge til sportssko med diverse tekniske egenskaper i sortimentet. Nå for tiden inneholder det store sortimentet i tillegg til sportssko og klassiske joggesko, et stort spekter av stiler og farger.

Allerede fra første dag har den klassiske 2750 Cotu Classic vært en ikonisk sko som har sittet på hver italieners fot. Det er en enkel sko som passer like bra til selskapskjolen som til favorittjeansen. Skoene i kanvas kan akkurat som jeansene dine vaskes og få den stilige, slitte vintage-looken.


Nå for tiden finnes modellen 2750 i en rekke forskjellige materialer, farger og stiler for både herre, dame og barn. I tillegg til den klassiske silhuetten av 2750, har Superga nå forskjellige joggesko i lerret, lær, semsket skinn og fløyel, for voksne og barn.


Originalen, Superga 2750 Cotu Classic, har siden starten i 1911 fått ikonstatus. Nå er Superga ikke bare en sko for motebevisste italienere som har dem på seg fra byen til stranden, men er også en opplagt sko å finne i garderoben til alle fashionistas rundt om på kloden. For det finnes en Superga-modell for alle!

Vi bruker cookies, les mer om det her.
Jeg godkjenner

Superga ble grunnlagt i 1911 i Torino i Italia, da Walter Martiny begynte å produsere sko med gummisåler. I 1925 utvidet Walter designen med en ny sko med vulkanisert gummisåle og den ikoniske Superga-joggesko 2750 Cotu Classic ble født. Etter andre verdenskrig startet Superga produksjonen på nytt og utvidet deretter sortimentet til å omfatte joggesko av høy kvalitet med tekniske funksjoner. I dag har Superga et bredt utvalg av modeller og farger. Den originale Superga 2750 Cotu Classic er fremdeles i dag laget for hånd fra naturlige materialer. 100% vaskbar og 100% brukbar.

Kontakt oss

+47 815-03 600

info@superga.no


Långtradargatan 10 

298 32 Tollarp

Sverige

Nyhetsbrev

Sjekk ut våre siste nyheter!

Følg oss

© 2020 Superga